Focus adventsfika

Hej alla!

Nu närmar sig advent med stormsteg och då börjar det bli dags för oss i Focus att ha vårt adventsfika.
För er som är nya så brukar vi träffas på Gröna Grodan http://www.gronagrodan.com/fiket/ en kväll i december och fika eller äta tillsammans. I år kommer det att bli torsdag 12 december klockan 19.00, men för alla som vill blir det en liten fotoaktivitet först.
Vi träffas vid Engelbrektstatyn på Stortorget klockan 18.00. Sedan går vi runt i ca en timma och fotar efter två julmotton, ett enkelt motto och ett lite knepigare. Man mailar sedan in en bild från varje motto till en mailadress som jag meddelar senare. Bilderna kommer vi att titta på och prata om under våren på ett av klubbmötena. Det är alltså ingen tävling och det är helt frivilligt att vara med på aktiviteten. Vill man så kan man möta upp direkt vid Gröna Grodan klockan 19.00. Mottona meddelas på plats. Jag kommer att skicka ut en påminnelse i december via mail.
Jag skickar med en liten filmsnutt som jag tycker passar bra i sammanhanget, och som dessutom kan komma att passa in på båda mottona. Där får ni klura lite. Hoppas att ni känner för en trivsam kväll tillsammans!
Välkomna!

Hälsningar Birgitta “Järnis”