Uppstart hösten 2020

Hej på er. Hoppas sommaren har varit bra och ni fått många alternativ till att fånga upplevelser och bilder med kameran. Hösten närmar sig med stormsteg samtidigt som Covid-19 fortsätter att hindra oss från att träffas som vanligt. Början på hösten blir annorlunda i år än vanligt.

Uppstartsmötet som vi brukar ha i slutet av augusti har vi valt att ställa in i år. Däremot kommer vi att varje tisdag från och med den 27 augusti fram till veckan innan årsmötet ha möjlighet att koppla upp sig på Skype för att testa eller bara för att prata en stund med varandra om i princip vad som helst. Torbjörn och Mikael har lovat att vara närvarande någon timme eller så från 18:30 (vanlig mötestid) på Skype. Länk till Skype för dessa möten kommer att skickas ut till alla medlemmar per mail. Bra tillfälle att träna på hur man kopplar upp sig till digitala möten framöver om inte annat.

Vill också meddela att årsmötet kommer bli den 15 september. Antagligen blir även detta digitalt, men vi återkommer med mer detaljer och kallelse längre fram.

NBF redovisningen räknar vi med att sända inspelat/live någon gång i oktober. Mer info kommer senare när vi kollat av med övriga klubbar i regionen.

Hur klubbmöten blir framöver (digitalt eller fysiskt) får vi återkomma om men vi misstänker att med rådande omständigheter att dessa kommer vara digitala under hösten. Dock räknar vi med ett par temakvällar då vi kan försöka vara utomhus med olika fotografiska uppgifter där det också skulle vara möjligt att träffas och hålla social distansering till varandra.

Detta är en liten kort info om vad som kommer ske den närmsta tiden. Mer info kommer per mail till alla medlemmar inför olika aktiviteter.

Klubbmöten: Var tredje tisdag i månaden
Temamöten: Första tisdagen i oktober resp. november månad.

Med vänlig hälsningar/ Styrelsen