Klubbmöte 21 april – Digitalt möte via webben!

Vi ställer inte in klubbmötet, men gör det annorlunda. Vi kör det digitalt den här gången. Spännande och nytt. Instruktioner hur man ansluter till mötet och andra praktiska saker kommer i ett separat mail till alla medlemmar innan mötet. Hoppas att alla har möjlighet att vara med!

Programmet kommer bli något kortare än vanligt,  bland annat kommer vi inte ha något gemensamt fika eftersom var och en sitter vid hans/hennes dator. Ha gärna eget fika uppdukat vid datorn. Ur programmet:

  • Redovisning KM Påsikt med temat “Extrem närbild”
  • Redovisning inlämnade bilder till KM digitalt, “Fritt motto”, Detta är sista deltävlingen för årets klubbmästerskap.
  • Camilla gör ett bildspel av påsk- och vårbilder (10-15 av de bilder som ni skickar in till henne), se mer info nedan.
  • Vi kommer också ha ett par fler intressanta bildvisningar av Kalle och Mikael, som båda varit ute i naturen och fotat med teleobjektiv och med macro.

OBS! Glöm inte att skicka in till sista KM Digitalt på km-adressen. Det är fritt tema som gäller.  Senast på söndagen den 19:e april, precis som vanligt alltså, behöver vi dina bidrag.

——————–
Camilla har kommit med en bra ide’ för att glädja oss åt en positiv sak, våren är på gång. Skicka in 1 st vårbild  per fotograf till Camilla . Hon kommer att välja ut  c:a 10-15 bilder för en presentation. Alla kommer inte att kunna visas, beroende på hur stor filen blir.  Gärna påskbilder men även andra bilder som visar att våren är på väg är  naturligtvis välkomna. Det här är ingen tävling.  Storlek som på andra KM digitalt tävlingar, dvs max 1920X1080  .  Mailadressen har skickats ut per mail till alla medlemmar.
————————

Majmötet får vi återkomma till, som sagt ett steg i taget. Det är inte klart än hur vi kommer kunna genomföra det mötet och vi vill se hur detta möte fungerar innan vidare beslut tas.

Vi tycker dock att det här är både nytt och spännande,  det är ett försök att mötas trots alla svårigheter i  Coronas fotspår.

Hälsningar – Styrelsen.

.